Friday, 12 August 2011

^_^

Najihah :) 
*Get Well soon (!) ^^   semoga awk cepat sembuh ok? :) tak bestlah skarang awk takde sbb takde org nk pinjam buku..haha jk XD skarang awk n yayah takde so takde budak rajin lagi..

Yayah :)
*TC ^^ hope awk akan buat keputusan yg tepat...masuklah band balik...,, rugi tau awk kluar.. klo awk masuk bandcomp aritu,,awk akan rasa apa yg kte rase..perasaan bangga, gembira, bersemangat..best tau.. fikir'' kan masak2 dulu.. kte tau awk still sayang band tapi tak payahlah give up sbb awk fed up je.. kte faham perasaan awk..  ~buat keputusan yg tepat, jgn sia-siakan peluang yg ada ni.. Goodluck :)

Shai :) 
*Shai ckp:Sarah,klo awk dpt A kte pukul awk..
~haha apelah shai ni orang dpt A tak patut kena pukul,, klo kte dpt A awk belanja eh? #lepasabispuasa  kte nk nasi ayam..hehe rindulah nk mkn kat kantin.. :D

Tina:)
*nnti ajar kte utk jd garang ok? jd org takbole pijak kepala kte lagi..hha asal tak dtg arini? suka ati dia jeh.. haha jk :D

Muni:)
*jgn nk stalker sgt eh...n tolong kte di cityville.  takde sesiapa bole kalahkan kte level 53. muahaha :P

No comments:

Post a Comment