Sunday, 31 July 2011

KL:)

best gila dapat pergi KLWMBC. walaupun tak dptmasuk final tapi kitorang amat berpuas hati sbb dpt beat target instructors yg rasa kitorang bole dpt 75 je tapi kitorang dpt 80.4 lagi 2 mata je dpt masuk final. takpelah yg penting tak sia2 berlatih penat2 stiap hari smpai muka belang.n tahun ni sigsband mmg byk peingkatan, TAHNIAH :) *haha:) ok dkt sana kitorang tidur dkt hotel INTECMA di Shah Alam.. mmg gila punye jauh dari Stadium Bola Sepak Kuala Lumpur dkt Cheras *satujamsetengah-.-  setiap kali naik bas pasti akan tidur sbb jauh sgt..makan aku kat sana mmg tak terkira brape byk..haha :D tapi mmg best lah kat sana bila dpt shopping kat Midvalley n SogoMall. thanks tau muni sbb belikan kte angrybird..haha kte suka sgt2 :) .mlm tadi kitorang dpt tgk final. mmg hebatlah semua band yg masuk especially ASMA n VI. abes final smlm pkul 12 mlm. smlm kitorang bertolak balik pkul 12.30 mlm jadi smpai JB pon pkul 4.30 pagi. mmg ngantuk gila lah. best sangat dpt pergi mcm ni n harap dpt pegi lagi :'( kan best klau bole rewind balik masa...  that's the end of the story,,    ~the end
.........................................> kbye  :)

1 comment:

  1. memang hebat.. good job dear.. haha muka belang tu macam kuda belang! hm, maksu pun ada angry bird tau..kawan maksu bg so, i gantung dia kat enset.. hahaa ~ dak kecik jgn asyik nak tidur ajee...

    ReplyDelete