Saturday, 8 October 2011

hari GILA

smlm hari yg gila,
smlm hari yg best,
smlm hari yg pelik,
smlm hari yg kelakar,

    haha klau dgn regine n wen je msti jd gila...  buat bnde yg kte ta prnh buat. 
kter regine,wen n qing prgi danga citymall sbb ade prtandingan lukis poster. kitorang pun buatlah pastu bila dh siap hntr..


   lari2 mcm org gila dlm mall tu sbb kena kjr.. ahaha sumpah takut.
eskalator yg tgh turun kitorang prgi naek balek sbb tak jadi nk turun.nmpk cikgu mahadi kat atas.. org sorak plk tu. haha!  mcm hamster..   


   pastu bile dh abis upacara perasmian n amek hadiah around pkul 3 kitorang pun baleklah. regine tumpang kereta kter balik.  haha .
END OF STORY.  korang mmg gila. haha btw thanks. sayang korang <3  *sorrymalasnaktulisbanyak


                                                                                                                                                      SARAH
   

Friday, 12 August 2011

^_^

Najihah :) 
*Get Well soon (!) ^^   semoga awk cepat sembuh ok? :) tak bestlah skarang awk takde sbb takde org nk pinjam buku..haha jk XD skarang awk n yayah takde so takde budak rajin lagi..

Yayah :)
*TC ^^ hope awk akan buat keputusan yg tepat...masuklah band balik...,, rugi tau awk kluar.. klo awk masuk bandcomp aritu,,awk akan rasa apa yg kte rase..perasaan bangga, gembira, bersemangat..best tau.. fikir'' kan masak2 dulu.. kte tau awk still sayang band tapi tak payahlah give up sbb awk fed up je.. kte faham perasaan awk..  ~buat keputusan yg tepat, jgn sia-siakan peluang yg ada ni.. Goodluck :)

Shai :) 
*Shai ckp:Sarah,klo awk dpt A kte pukul awk..
~haha apelah shai ni orang dpt A tak patut kena pukul,, klo kte dpt A awk belanja eh? #lepasabispuasa  kte nk nasi ayam..hehe rindulah nk mkn kat kantin.. :D

Tina:)
*nnti ajar kte utk jd garang ok? jd org takbole pijak kepala kte lagi..hha asal tak dtg arini? suka ati dia jeh.. haha jk :D

Muni:)
*jgn nk stalker sgt eh...n tolong kte di cityville.  takde sesiapa bole kalahkan kte level 53. muahaha :P

Saturday, 6 August 2011

                          my favourite game.. cityville  *hahabest2 . da level 51 dh.
haha terrer tak? *betulkeeja?  shai mainlah. byk request yg kte hntr kat awk tp tak approve pun..  tolonglah kte,,skarang nk wat jambatan .. muni pun same tau..  ~*gilatak? pasal game pun bole jadi blog post. haha :D

DA K. BYE~~~~~~ :)
Selamat Berpuasa Kepada Semua Muslimin dan Muslimat Sekalian.. ^_^

(⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫.
`⋎´✫¸.•°*”˜˜”*°•✫
..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ ✿¸.•❤••❤•بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •❤••❤•.¸✿
* _Π_____* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。
/______/~\SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK ˚ ✰* ★
| 田田 |門| ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚♥k
─────█────────────────────────​───────────█─────
────▄▀▄───────────────────────​──────────▄▀▄────
───█░░░█──────────────────────​─────────█░░░█───
──█░░░░░█─────────────────────​────────█░░░░░█──
──█░░░░░█─────────────────────​────────█░░░░░█──
──█░░░░░█─────────────────────​────────█░░░░░█──
──█░░░░░█─────────────────────​────────█░░░░░█──
──█░░░░░█──────────────█──────​────────█░░░░░█──
──█░░░░░█────────────▄▄▀▄▄────​────────█░░░░░█──
──█░░░░░█───────────█░░░░░█───​────────█░░░░░█──
──█░░░░░█──────────█░░░░░░░█──​────────█░░░░░█──
──█░░░░░█─────────█░░░░░░░░░█─​────────█░░░░░█──
──█░░░░░█────────█░░░░░░░░░░░█​────────█░░░░░█──
──█░░░░░█───────█░░░░░░░░░░░░░​█───────█░░░░░█──
──█░░░░░█──────█░░░░░░░░░░░░░░​░█──────█░░░░░█──
──█░░░░░█──────█░░░░░░░░░░░░░░​░█──────█░░░░░█──
██████████████████████████████​█████████████████
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░​░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░شهر رمضان الكريم░░░░░░░░░░░░░░█
░░░░░░░░░░░░░░░░█▀▀█░░░░▀░░░█░​░░░░▀░░░░░░░░░░░
░░░█▀█░░░░█░░█░░█▄▄▄░█░░░░█░█░​█░█▀▀▀█░░░█▀█░░█
█▀▀█▄█▀▀▀▀▀░░█▄▄▄▄▄█░█░░░░█░▀▀​▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄█░░█
█░░░░░░▀░▀░▄▄█░░░░░░░▀▀▀▀▀▀░░░​░░░░░░░░░░░░░▄▄█
█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓​▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
█─▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄​▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀─█
█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓​▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░​░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░▄▀▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░​░░░░░░░░▄▀▄░░░░░█
█░░░░█───█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░​░░░░░░░█───█░░░░█
█░░░█─────█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░​░░░░░░█─────█░░░█
█░░░█─────█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░​░░░░░░█─────█░░░█
█░░░█─────█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░​░░░░░░█─────█░░░█
█░░░███████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░​░░░░░░███████░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░░░░░​░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▀▀▀▀▀▄▄▄░​░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░█─────█─────█​░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░█──────█──────​█░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░█───────█──────​─█░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░█────────█──────​──█░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░█─────────█──────​───█░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░█─────────█──────​───█░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░█────▄▀───█───▀▄─​───█░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░█─────────█──────​───█░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░█─────────█──────​───█░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░█─────────█──────​───█░░░░░░░░░░░░█   
█░░░░░░░░░░░░█─────────█──────​───█░░░░░░░░░░░
Cantik tak? haha copy n paste ;)

Sunday, 31 July 2011

KL:)

best gila dapat pergi KLWMBC. walaupun tak dptmasuk final tapi kitorang amat berpuas hati sbb dpt beat target instructors yg rasa kitorang bole dpt 75 je tapi kitorang dpt 80.4 lagi 2 mata je dpt masuk final. takpelah yg penting tak sia2 berlatih penat2 stiap hari smpai muka belang.n tahun ni sigsband mmg byk peingkatan, TAHNIAH :) *haha:) ok dkt sana kitorang tidur dkt hotel INTECMA di Shah Alam.. mmg gila punye jauh dari Stadium Bola Sepak Kuala Lumpur dkt Cheras *satujamsetengah-.-  setiap kali naik bas pasti akan tidur sbb jauh sgt..makan aku kat sana mmg tak terkira brape byk..haha :D tapi mmg best lah kat sana bila dpt shopping kat Midvalley n SogoMall. thanks tau muni sbb belikan kte angrybird..haha kte suka sgt2 :) .mlm tadi kitorang dpt tgk final. mmg hebatlah semua band yg masuk especially ASMA n VI. abes final smlm pkul 12 mlm. smlm kitorang bertolak balik pkul 12.30 mlm jadi smpai JB pon pkul 4.30 pagi. mmg ngantuk gila lah. best sangat dpt pergi mcm ni n harap dpt pegi lagi :'( kan best klau bole rewind balik masa...  that's the end of the story,,    ~the end
.........................................> kbye  :)